СЕНЗАЦИЯ: Откриха лосион срещу оплешивяване

Препаратът "Ефект-2" стимулира израстването на косата само за 30 дни
Преди "Ефект-2"
Преди
След "Ефект-2"
След

Уникален продукт срещу оплешивяване и косопад разработиха български и франски учени. Сензационния лосион "Ефект-2" слага края на ерата на плешивите хора, категорични са те.

"Ефект-2" е биоактивна формула, която стимулира космения растеж. Съставен е от изцяло натурални продукти като холин, провитамини и екстракти от билките розмарин, латинка и репей. Революционния му ефект се състои в следното: "Ефект-2" блокира дегенеративните процеси на косъма и помага за възстановяването на неговия корен.

"Създадохме този препарат след дълго изследване на причините за оплешивяването", разказва д-р Петков, фармацевт-фармаколог и член на научния екип, разработил чудодейния лосион. "Така изолирахме три основни причинителя на оплешивяването." Това са:

  1. наличието на тестостерон в космения фоликул
  2. недостига на протеини и аминокиселини, съдържащи сяра
  3. психическия стрес.

"Изпробвахме "Ефект-2" върху 500 плешиви доброволци - ефекта беше поразителен. И неминуемо достигнахме до следния извод: "Ефект-2" е най-ефикасното средство за борба с мъжкото оплешивяване! По уникален начин този препарат прониква през кожата на скалпа и стимулира кръвообръщението в основата на космените фоликули, подхранва корените им и ги възстановява. А новата коса е изключително здрава и еластична", завършва д-р Петков.

"Ефект-2" се употребява под формата на лосион за външно нанасяне върху кожата на главата. Един път дневно 10-15 мл. от течността се втриват в основата на косъма. Благодарение на доброто си проникване през повърхностния кожен слой, активните съставки започват да действат веднага след нанасянето. И след 30 минути главата може да се измие с мек неутрален сапун. Процедурата се повтаря веднъж дневно в продължение на месец. А ефектът е изумителен. Новата коса започва да расте буквално 10 дни след първото третиране.

"Косата ми започна да оредява още в студентските години. И на 30 вече скалпа ми лъщеше като кубе на църква. Лекарите ми казаха, че причината за окапалата ми коса е генетична и нищо не може да се направи. Пробвах какви ли не терапии и кремове, но ефектът беше нулев. За лосиона "Ефект-2" научих преди около два месеца от мой съсед. Поръчах си го. И действително, само седмица след първото намазване по цялото ми теме набоде коса. Много съм благодарен на изобретателите на този продукт. Защото ефектът от него е едно малко чудо."
Георги Пройчев, 40-годишeн бизнесмен от Стара Загора
Специална отстъпка

Едно шишенце от уникалния лосион срещу оплешивяване "Ефект-2" (250 ml) е достатъчно за пълния курс на третиране (25-30 дни).

Продуктът се доставя по куриер на посочен от вас адрес. Заплаща се на куриера в момента на доставката.

За клиентите на този сайт "Ефект-2" прави специална отстъпка: Цената на едно шишенце с включена куриерска такса e 51 лв.

Поръчай